×

UDSOLGT - Oplev Kim Larsen & Kjukken i Kastellet Fredericia den 18.08.18

 

SOMMERTURNÉ 2018

Publikum i alle aldre kan se frem til at opleve Kim Larsen & Kjukken i forrygende spilleform, når orkestret igen i sommeren 2018 drager på en omfangsrig turné i Danmark, Norge og Sverige.

 

Med vid, bid og overskud lufter Kim Larsen & Kjukken medrivende versioner af både regulære landeplager og nye små perler fra en karriere, der strækker sig over nærmest naturstridige fem årtier og dermed udgør et enestående kapitel i dansk pop- og rockkultur.

 

Senest med udgivelsen af det platinsælgende album Øst For Vesterled fra 2017 - der ligeledes af anmelderne blev kaldt Larsens stærkeste udspil i mange år - har Kim Larsen endnu engang bevist, at han som ingen andre formår at tale direkte til både den muntre og melankolske del af den danske folkesjæl. 

 

MED KJUKKEN I OVER 20 ÅR

Siden 1995 har Kim Larsen arbejdet tæt sammen med spillekammeraterne i Kjukken, der i dag består af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

 

LINKS TIL OFFICIELLE VIDEOER

Moder Jord: https://youtu.be/aY6-RjJBqhs

Nostalgi: https://youtu.be/KMy5Zd1bFXQ

All The Things We Said: https://youtu.be/R8IVErRetbo

 

 

PRAKTISK INFO:

 

TIDSPLAN
Kl. 18:00 Pladsen åbner
Kl. 20:30 Kim Larsen & Kjukken
Kl. 22:30 Koncerten slutter (ca.)

 

FIND VEJ, TRANSPORT OG PARKERING
Da der er et meget begrænset antal parkeringspladser omkring koncertpladsen, kan du med fordel benytte de offentlige parkeringspladser ved Kanalbyen og Fredericia Sygehus. Vi anbefaler dog at komme i meget god tid og husk lige at overholde fædselsloven!

 

Adressen for arrangementet er:
Kastellet
Bajonetten 11
7000 Fredericia
Indgangen finder du i Dronningensgade.

TIL KONCERTGÆSTER MED TRIBUNEPLADS
Vi gør opmærksom på, at det er vigtigt, du medbringer din tribunebillet helt ind til tribunen, som findes nær scenen. Her ombyttes din billet til et armbånd, så du kan forlade din tribuneplads undervejs i arrangementet - og komme tilbage igen.

 

TOILETTER
Toiletter findes midt på pladsen på vandsiden – vi har samlet alle toiletter ét sted.

 

BRANDFARE
Rygning er tilladt, men vi opfordrer på det kraftigste til at benytte de opstillede spande med vand. Pladsen er meget tør grundet den gode danske sommer.

 

TIL KONCERTGÆSTER MED HANDICAPBILLETTER
Handicapparkering findes ved Fredericia Sygehus - indkørsel fra Øster Voldgade. Der findes ikke separat handicapområde på pladsen.

 

UDGANG FRA PLADSEN
Det er muligt at tilkøbe et udgangsarmbånd, så du kan forlade pladsen og komme ind igen efter du har fået scannet din billet. Dette armbånd kan købes ved indgangen. Armbåndet koster 20 kr. Udgang er samme sted som indgang.

 

MAD OG DRIKKEVARER
Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer og madvarer på pladsen. Der vil selvfølgelig være en lang række attraktive mad- og bartilbud på pladsen, som kan tilfredsstille de flestes behov.

 

HVAD MÅ MEDBRINGES
Det er tilladt at medbringe tæpper, så man kan sidde på græsset, men efterhånden som publikum rykker tættere samme, vil vores crowd safety personale bede jer om at rejse jer og pakke tæpperne sammen, så alle kan få en god plads til koncerten. Af sikkerhedsmæssige årsager er pladsen stolefri.

 

HVAD MÅ IKKE MEDBRINGES
Det er ikke tilladt at medbringe følgende:
• Stole af alle slags
• Mad og drikkevarer
• Parasoller
• Grill og lign.
• Paraplyer
• Pavilloner
• Professionelt fotoudstyr
• Fyrværkeri
• Våben eller lign.
• Hunde og andre dyr

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER
Så er der ellers bare tilbage at sige, at vi glæder os til at se jer, og vi håber, at I får en helt igennem magisk aften.

 

Facebook lige nu

Besøg vores FB side

 Besøg EventC's Facebook side her:

EventC på Facebook

Sponsorer