LEGENDARISK BOYBAND-KONCERT I ODENSE
To ikoniske boybands fra popmusikkens gyldne æra i 90’erne og 00’erne er gået sammen om en uforglemmelig musikalsk rejse tilbage i tiden, med de største og bedste hits fra Boyzone, Westlife og Blue samt C21 som support.

BILLETSALGSSTART DEN 6. OKTOBER KL. 10.00

BOYZLIFE
Boyzlife består af tidligere Boyzone og Westlife-medlemmer, Keith Duffy og Brian McFadden.
Kan du huske ’My Love’, ’World of our own’, ‘Picture of You’ og ‘No matter what’.
Med millioner af solgte plader verden over, satte Boyzone og Westlife deres præg på musikindustrien i 90’erne og 00’erne.

BLUE
Blue, der bl.a. er kendt for deres sjælfulde og smittende melodier med hits som ’All Rise’, ’One Love’ og ’If You Come Back’ der gjorde dem verdenskendte og til endnu et elsket boyband.

C21
C21 reunion. Det danske boyband fra Nordsjælland, bestående af, David Pepke og Søren Bregendal. Gruppen har solgt mere end 40.000 albums i Danmark og over 300.000 albums i Asien. I 2023 har C21 gjort comeback på den danske scene og denne Boyband-aftenen i Odense starter med David og Søren på scenen som support til Boyzlife & Blue.

DANMARKSTOUREN
Pop-magien fra de fire boybands er lige præcis det publikum kan forvente, når de rejser på turné i Danmark med fem spektakulære koncerter. Den 1. marts besøger de Odense i Jyske Bank Arena. De tre bands garanterer fans non-stop underholdning og rejse tilbage til 90’erne og 00’erne med de absolut største pop-ballader og hits alle kan synge med på.

PRAKTISK INFO
Kl.17.00: Område med mad og drikke åbner
Kl.19.00: Dørene til koncertområdet åbner
Kl.20.00: C21

Standard stå 475 kr. + gebyr (35 kr.). Ståpladser med adgang unummeret skrå tribunepladser (begrænset antal siddepladser).

Inner Circle 875 kr. + gebyr (35 kr.). Inner Circle giver adgang til koncerten på forreste række foran scenen. Det er muligt at gå til – og fra inner circle under koncerten. Der er ikke bar og toiletter i forbindelse med inner circle, men adgang til faciliteterne og drikkevarer i koncertområdet.

VIP med fri bar 975 + gebyr (35 kr.). VIP giver adgang til koncerten og adgang til VIP-området der er placeret i modsat ende af scenen. I VIP-området er der direkte adgang til tribune F, podie hvor der er bar samt gulvområde med højborde. VIP er inkl. fri bar i alm. fadøl, Gin & Tonic, Gin Mango Smash, rød, hvid- og rosé, sodavand og kildevand.

ARRANGØRER
Live Culture, EventC og BrandM