Lars Lilholt Band – nyt album og koncert med fuldt band

NY DATO!

Lars Lilholt Band er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hvert år i sommerperioden turneret landet rundt, – dog med undtagelse af sommeren 2020, da vi alle blev ramt af Corona-pandemien.

Nu samler Lars igen hele bandet for blot 3 eksklusive koncerter i forbindelse med udgivelse af nyt album. Dette nye album er blevet til under sommerens nedlukning og udsendes i midten af marts. Koncerten er flyttet til 6. maj.

Det otte mand store orkester er en meget solid og meget velspillende maskine. Det vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store. Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock, også kaldet moderne folkemusik.

I foråret 2018 udgav Lars Lilholt Band det meget anmelderroste album, Drømmefanger. Drømmefanger-turnéen tog igen bandet rundt i det ganske land, …og det førte til endnu en udgivelse, nemlig dobbelt albummet LIVE PÅ SMUKFEST som udkom i efteråret 2019.

I sætlisten i 2021 finder man altid sange fra Lilholts efterhånden kæmpe store bagkatalog. I koncerterne vil der også komme sange fra det nye album, samt fra forrige udgivelse,“Drømmefanger”. Hør sange som bl.a. Gedens Tænder og Første Gang På Roskilde, i lunt selskab med de store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald Det Kærlighed og Onkel Christian !

Fra sommeren´s koncerter i 2019 har samtlige anmelderne været meget begejstrede og som flere skriver: ”Lars Lilholt Band har aldrig stået stærkere” !

Hvornår: 06.05.2021
Koncertstart: kl. 20:00 (døre kl. 19:00)
Hvor: Fredericia Teater
Pris: 395 kr ekskl. gebyr

Showet sælges så det kan afholdes efter de gældende Covid-19 forholdsregler.

Gulvet: Alle pladserne på gulvet sælges parvis med en tom plads til næste par. Her kan du vælge at købe 2,4,6- eller 8 stk. Systemet vælger automatisk de bedst ledige pladser til dig.

Balkonen: På balkonen sælges et mindre antal enkeltpladser samt parvise pladser. Her kan du vælge at købe 1,2,4,6- eller 8 stk. Systemet vælger automatisk de bedst ledige pladser til dig.

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager.
Bestil din billet via Billet.dks kundeservice på 42 29 00 00.

KØB BILLET

Seneste