MARINAEN LIVE er navnet på Koldings nye musikalske flagskib, som byder på et virkelig skarpt line-up lørdag d. 31. august 2024.

NIK & JAY til Kolding
‘Lad os ride på en bølge af den bedste energi, musik & bevægelse, under åben Himmel, du & jeg, Nik & Jay Sommer 2024. Vi glæder os exceptionelt meget. Lys & Kærlighed’

Bandets egne ord indrammer på fineste vis, at du godt kan begynde at glæde sig til en sommerdag i selskab med Nik & Jay – LIVE når de er allerbedst!

Musikken
Programmet byder på et flot musikprogram og dørene åbner allerede kl. 12.00. Mumle, Svea S og Karl William er nogle spændende artister som sammen med Hjalmer og Alex Vargas sætter sommerstemningen på Marinaen inden hovednavnet NIK & JAY går på Scenen.

Alex Vargas
Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, som er helt essentielt for den danske musikscene.
Med sit tårnhøje ambitionsniveau er Alex Vargas en helt unik publikumsfavorit, som altid udfolder magiske liveshows med en både edgy og emotionel vibe.
Hjalmer
Hjalmer har taget den danske musikscene med storm med sin inderlige musik, præget af temaer om kærlighed og det at blive voksen. Med et nyt album på vej i starten af 2024 er Hjalmer klar til at indtage scenerne med sine stærke melodier og energiske liveoptrædener

Karl William
Karl William er en af de stærkeste stemmer i dansk popmusik, og han har aldrig været bange for at udforske nye forskellige genrer inden for popmusikken. Med en enorm trang til igen at skabe nye minder sammen med publikum, er han klar til Musik på Marinaen.

Karl William udtaler: ”Jeg har med garanti aldrig haft mere lyst til at spille live, end jeg har nu. Jeg kan mærke at trangen til at dele ud er større end nogensinde, og derfor bliver det en sommer, der vil sidde fast i mine erindringer for altid.”

Svea S
Den blot 21-årige Svea S tryllebinder med hendes lækre, karakteristiske vokal. En vokal som både byder på afdæmpet nærvær og powerful ”i dit fjæs”-klang.

På trods af sine unge alder har Svea S haft god tid til at fordybe sig i musikken. Gennem sine tekster fortæller Svea S hvad hun føler, med en vis underholdende distance.

Mumle
Mumle debuterede på den danske musikscene i 2023. Først med den selvudgivne ’Moonwalkman’ og senere med den kommercielle debutsingle ’Det Modsatte’.

Teksterne har kant og genkendelighed, for Mumle henter inspirationen til musikken i sit eget liv. Fra de mennesker hun omgås; de ting der sker for hendes veninder, de ting de taler om i vennegruppen, den måde de taler med hinanden, men også af tv-serier med sjove stereotyper, eller ting hun falder over når hun sidder og stener.

Program
12.00 Pladsen, streetfood og barer åbner
13.30 Første koncert
24.00 Tak for i dag

Streetfood
På Marinaens nye store plads vil du dagen igennem kunne nyde et spændende udbud af streetfood og barmiljøer, ligesom der vil være sidde- og loungemiljøer. Alt dette er selvfølgelig med inspiration fra Streetfood Kolding.

VIP-billetter
Skulle du have lyst at nyde dagen som VIP-gæst sammen med kollegaerne, veninderne eller din bedste musikven udbydes et begrænset antal VIP-billetter som indeholder fri bar dagen igennem og mad 17-20.

Priser
Billetpris: 595 kr + gebyr
VIP-billetpris: 2.000 + gebyr (Købes direkte ved EventC – mail til post@eventc.dk for info og bestilling. Minimum 6 billetter)
Børn under 8 år har gratis adgang ifølge med en betalende voksen

OBS
Koncerten er stående, og det er ikke tilladt at medbringe stole

Stærkt samarbejde
Bag MARINAEN LIVE står de erfarne koncertarrangører BrandM Live og EventC, som sammen med Rock Under Broen har samlet et meget stærkt hold af lokale kræfter til projektet. Både Kolding Venue, Godset og Restaurant Marinaen er nemlig med.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Marinaen i Kolding!

Arrangører: BrandM Live & EventC