Glæd dig til en fantastisk aften med bl.a. Mads Langer og Jacob Dinesen under åben himmel ved Hindsgavl Slot.

Jacob Dinesen – 22:00
Den unge frembrusende stjerne, som slog igennem med albummet ”Brace against the storm”, optræder til slotskoncerten med sine hits samt helt nye originale sange fra albummet ”Found it”. Dinesen på kun 23 år har turnéret Danmark tyndt og meldt ”udsolgt” på langt de fleste spillesteder i landet.

Mads Langer – 20:00
Sangeren og sangskriveren, som gang på gang formår at smelte hjerter, kommer til Hindsgavl Slot med kæmpehits som “Me Without You”, ”3AM”, ”Fact-Fiction”, “Heartquake” og ”Elephant” – for bare at nævne nogle få. Mads Langer har spillet over 400 koncerter i ind- og udland og har høstet stor ros og flere priser. Vi glæder os til at byde velkommen til den succesfulde sanger, der helt sikkert vil sætte gang i fællessangen fra starten.

Danmarks underholdningsorkester – 17:30
Danmarks Underholdningsorkester er klar til at starte dagen med et brag af en koncert, der blander klassisk musik med nutidens største hits. Underholdningsorkesteret gæstes af pop-sensationen NOAH og jazz-sangerinden Sinne Eeg, der optræder med en helt særlig Nat King Cole Tribute. Disse synergier vil være med til at skabe en fantastisk start på slotskoncerten på Hindsgavl Slot!

VIP
Oplev slotskoncerten på EventC VIP-klasse med Slottets street food, fri bar (øl, vand, husets vin og 3 slags cocktails), egen indgang og VIP-parkering.

Der er lagt op til en sensommeraften med store oplevelser, hvor musik, kærlighed og fællesskab som altid er i højsædet.

KØB BILLET

Koncerten er arrangeret af Come2Live og Hindsgavl Slot med EventC som VIP-partner.

Seneste