Vores fokus områder

EventC er et professionelt eventbureau, der elsker at lave skræddersyede events, hvor den samlede oplevelse er uforglemmelig. Vi samarbejder med erhvervslivet omkring partnerskaber, og vi står gerne for dit næste firmaevent. Vi fokuserer på den samlede oplevelse, så du får en færdig løsning, der hænger sammen fra start til slut.

KONCERTER
Siden 2010 har vi arrangeret alt lige fra små intimkoncerter, foredrag og stand-up til store koncerter med op til 6.000 gæster. Vi kan skrive nogle af de største kunstnere på vores CV, men uanset størrelse er venue og kvalitet altid prioriteret højt.

BTBOPGAVER
EventC er et full-service eventbureau. Det vil sige, at I kun behøver at handle ét sted, for vi klarer både de praktiske og kommunikative opgaver. Hvis I har behov for det, så står vi gerne for idéudviklingen, så den samlede løsning følger en rød tråd, der gør oplevelsen uforglemmelig. Vi er et top proffesionelt bureau og uanset om det er Jeres firmafest, julefrokost, jubilæumsfest, kick-off-arrangement, effektiv teambuilding eller noget helt andet, så sørger vi for et gennemført arrangement.

KONSULENTOPGAVER
EventC kan både udføre konsulentopgaver for erhvervslivet og kommuner og vores speciale er musikbranchen. Vi samarbejder med de største danske kunstnere og hjælper også gerne Jer.

ERFARING
EventC blev stiftet i 2010 af 13 erhvervsdrivende, som ville skabe mere kultur, positiv omtale, samarbejde i erhvervslivet og samtidig skaffe flere penge til Fredericia Håndboldklub. EventC har gennem årene benyttet sig af frivillige fra mange forskellige foreninger og på den måde støttet det lokale foreningsliv.

Siden 2010 har Ulrich Nicolaisen været direktør i EventC. Peter Zederkof er, som han har været gennem alle årene, musikansvarlig. Herudover er vi suppleret af en lang række dygtige freelancere, som for de flestes vedkommende har været med fra starten. Sidst men ikke mindst har vi selvfølgelig også god dialog og et godt samarbejde med vores store netværk af dygtige leverandører.

HVORFOR VÆLGE OS?
Når I vælger EventC, møder I engagerede mennesker med højt humør, masser af god energi, kreative ideer – og ikke mindst en brændende lyst til at lave de bedste events!

SAMARBEJDSPARTNERE