KONCERT MED MADS LANGER SOLO I GÅRDEN I NICOLAI
SUPPORT: NICKLAS EJBY OG MUSICALKONCERT MED BJØRG GAMST OG LARS MØLSTED

Glæd dig til en fantastisk aften under åben himmel i gården i Nicolai med Mads Langer Solo og support af Nicklas Ejby og musicalperformerne Bjørg Gamst og Lars Mølsted.

Mads Langer Solo

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019. I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart. Senest har Mads Langer netop udgivet singlen “Life in Stereo”.

Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. “Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet” Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere.

“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Vi glæder os til at være i selskab med en kunstner, der til stadighed leverer sange, der er blevet en del af vores livs soundtrack.

Musicalkoncert med Bjørg Gamst og Lars Mølsted

Lars og Bjørg er nogle af Danmarks bedste og mest erfarne musicalperformere. De har i næsten et årti været tilknyttet Fredericia Teater, hvor de har spillet den ene hovedrolle efter den anden og vundet anmeldernes hjerter og flere priser for deres præstationer i forestillinger som Klokkeren fra Notre Dame, Tarzan og Shu Bi Dua – The Musical.

Udover at optræde på teaterscenen, synger de også koncerter sammen i store og små sammenhænge, med et mangfoldigt musical-repertoire. Med deres store erfaring og store stemmer, er der garanti for en spændende og hyggelig aften.

Nicklas Ejby

Nicklas Ejby levere de største hits fra 60’erne og frem. Heriblandt The Beatles, Rasmus Seebach, Kim Larsen/Gasolin, Melodi Grand Prix, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, Malurt, Poul Krebs, Tones And I og mange mange flere.

Aftenens program:
18.00 Dørene åbner
18.30 Musicalkoncert
19.30 Pause
19.45 Nicklas Ejby
20.30 Pause
21.00 Mads Langer
22.15 Tak for i dag.

Der må ikke medbringes mad og drikkevarer på pladsen.

Billettype: Køb en bænk til max 4 personer til kr. 1.200,00.
I bedes ankomme samlet i gruppen og følge personalets anvisninger.

KØB BILLET

Seneste