TV-2 ekstra akustisk jubilæumstour 

Koncerten med TV-2 udskydes til den 20. august 2021 og flyttes til Kolding Lystbådehavn, Marina Syd.
Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Efter en kæmpe stor efterspørgsel på TV-2’s seneste 40-års jubilæumstour er der nu endnu en akustisk koncertrække på vej.

’TV-2 modtager stående bifald,’ skrev Fyens Stifttidende om den seneste akustiske tour. ’En af de fineste oplevelser længe,’ skrev Skive Folkeblad. ’Mellem sjov og vemod,’ skrev Nordjyske og kvitterede med 5 stjerner. Også Gaffa uddelte generøst 5 stjerner til det lykkelige orkester. Den udsolgte og anmelderroste 2020-tour kalder på en part ll – og mens landet fortsat skruer op for teknikken med virtuelle rum og online færden, skruer TV-2 ned for selvsamme. Til marts drager de atter på landevejen med et akustisk setup. Denne gang med tilføjelse af endnu flere byer. Bandet siger:

”Mens vi venter på den russiske vaccine” turen har været overvældende og har vel nærmest fungeret som en mental hjælpepakke til os og vores publikum. I hvert fald er vi hver aften gået af scenen med en fornemmelse af at være kommet nærmere det fællesskab som Coronaens krav om isolation og afstand har sat en stopper for. Og det er måske musikkens ædleste opgave: At bringe os sammen

Klassikere som ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’ er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 en af de sjældenheder, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år.

Glæd dig til en musikalsk oprejsning, når TV-2 lægger landet ned og finder sig til rette i din hjertekule.

Vi ses i Kolding!

Hvornår: 20.08.2021
Koncertstart: kl. 20:00 (døre kl. 19:00)
Hvor: Kolding Lystbådehavn, Marina Syd

Showet sælges så det kan afholdes efter de gældende Covid-19 forholdsregler.

Billetpris: 470,- excl. gebyr

Kørestole/handicap-pladser sælges via Billet.dk’s kundeservice på telefon 42 29 00 00 / kundeservice@billet.dk.

KØB BILLET

Seneste